Seminaries en studiedagen zijn enkel toegankelijk voor professionele financiële bemiddelaars en consulenten, met name financiële planners, belastingconsulenten, accountants, bedrijfsrevisoren, boekhouders, fiscalisten, advocaten, notarissen, verzekeringsmakelaars, bankiers, vermogensbeheerders, beleggingsadviseurs, financiële analisten, vastgoeddeskundigen en gelijkwaardige financieel-fiscale beroepen.

Wolters Kluwer  

15% tot 40% korting voor FinPlan leden

Samenwerking met NCOI Learning

NCOI Learning biedt al meer dan 30 jaar een uitgebreid aanbod aan professionele seminaries en studiedagen in België. De kennisontwikkelaar werd drie keer op rij bekroond als 'Best Learning & Development Company' (HR Excellence Awards 2010, 2011 en 2012) en behaalde inmiddels voor de negende keer de Q-For erkenning voor klantentevredenheid. Sinds 2020 behoort ook M&D Seminars - Kluwer Opleidingen tot de NCOI Grooep.

Op 15 november 2005 heeft FinPlan met NCOI Learning een akkoord gesloten om samen het opleidingsprogramma financiële planning en vermogensengineering inhoud en vorm te geven. FinPlan leden genieten speciale tarieven, met een substantieel voordeel.

Kalender van een selectie opleidingen uit het aanbod van NCOI Learning

FinPlan leden genieten 100 euro korting op de inschrijvingsbijdrage van de opleidingen uit onderstaand aanbod. De korting wordt enkel verrekend indien u als lid het inschrijvingsformulier aangepast voor de FinPlan leden gebruikt en overmaakt aan het FinPlan secretariaat.

Financieel beleid en fiscaliteit
2022 Dag van de Fiscaliteit 2022    meer info volgt aanvraag tot inschrijving 

FinPlan leden genieten 15% korting op de inschrijvingsbijdrage van de opleidingen uit onderstaand aanbod. De korting wordt enkel verrekend indien u als lid het inschrijvingsformulier aangepast voor de FinPlan leden gebruikt en overmaakt aan het FinPlan secretariaat.

Financieel beleid - fiscaliteit  en juridisch
23-11-2022 Fiscaliteit in onroerend goed - voor gevorderden meer info aanvraag tot inschrijving
01-12-2022 Erf- en successierecht (en levensverzekering) meer info aanvraag tot inschrijving 
05-12-2022 Grondige opleiding successieplanning meer info aanvraag tot inschrijving
06-12-2022 Fundamenten van het Belgische pensioenlandschap meer info aanvraag tot inschrijving
08-12-2022 Erf- en successierecht (en levensverzekering) meer info  aanvraag tot inschrijving 
12-12-2022 Samenlevingsvormen van a tot z meer info  aanvraag tot inschrijving